Rólam

Anda Júlia Photography

A fotózással 2015-ben kezdtem el foglalkozni, először csak családi eseményeken fotóztam a rokonaimat, majd barátokat és barátnőket. Persze körbejártam a témát, fotóztam mindent, természetet, épületet, tárgyat, majd később letisztult bennem, hogy mi is érdekel igazán. Maradtam az embereknél. Azon belül is a portré-, modell-, és divatfotózás világa az, ami igazán magával ragadott, és már-már fanatikussá tett. Az elmúlt időszakban ezeken a területeken próbáltam fejleszteni a képességeimet, számos workshopon és képzésen vettem részt, illetve rengeteg saját fotózáson vagyok túl.

A letisztult, egyszerű, finom stílust érzem magamhoz közelinek, így a fotóimon ezt a világot próbálom visszaadni.

Remélem, tetszenek a képeim és hamarosan találkozunk!

Üdvözlettel,

Julcsi

“Remek hangulatú volt a fotózás, nagyon profi, jó vele a közös munka! Alig várom a következő fotózásunkat!”
(Kiss Eszter)

“Kedvenc fotózásom volt Julival, gyönyörű képek születtek. Profi, felkészült és rendkívül kreatív fotós. Bátran ajánlom annak aki szeretne egy csodás sorozatot magáról!”
(Mózer Jázmin)

“Nagyon profi munkát végez a Julcsi. Minden mozdulatában látszik, hogy érti a dolgát, és szeretettel csinálja. Nagyon jó hangulatban telt a fotózás. Az elején izgultam, azonban a közvetlensége és a barátságos hozzáállása gyorsan feloldotta a feszültséget…”
(Szigeti Márk)

“Juli nagyon kedves, megértő és kreatív személyiség. Minden körülmény között nyugodt tudott maradni, valamint nagyon felkészült. Számomra öröm volt vele dolgozni, csodás képek születtek.”
(Birinyi Laura)